Koningsspelen 2021

Op 23 april 2021 vierden wij de Koningsspelen op de Voshaar. Ook namen we aan het eind van deze dag afscheid van 2 leerlingen, Biem en Guusje. Zij gaan verhuizen. Foto's van deze dag staan nu op mijn Album. 

Koningsspelen:https://myalbum.com/album/suddedEFV9CL

De kinderen begonnen 's morgen sportief met de dans van Kinderen voor Kinderen. Daarna gingen we in een circuitvorm spellen spelen op het schoolplein, veldje, het bos of creatief aan de slag in de klas. Voor groep 1 t/m 6 was er een wandelwoordzoeker en  een spelletjescircuit. Het Oranje Renspel werd bij groep 4 t/m 8 ook fanatiek gespeeld. Terwijl de kinderen van groep 1, 2 en 3 een prachtige reservekroon ontworpen voor de Koning, speelden de kinderen van groep 7 en 8 Levend Stratego. Zo renden "Koning Willem-Alexander" en "Prinses Margriet" door het Wolinkbos op zoek naar de vlag van de tegenpartij. 

Om 10.00 uur had de ouderraad een verrassing geregeld voor alle leerlingen. Een heerlijke tompouce voor alle kanjers! Tussen de middag was er een broodje kroket of frikadel. Daarna was het tijd voor een pittige Work-out onder leiding van Rico Verhoeven. 

En aan het eind van de middag trakteerden Biem en Guusje alle leerlingen ook nog eens op een ijsje. Alle leerlingen namen nog even persoonlijk afscheid en de laatste (groeps)foto's werden geschoten. Zo sloten we een feestelijke dag af en was het tijd voor een welverdiende vakantie. 

We wensen iedereen een fijne vakantie en Biem en Guusje heel veel plezier en succes op hun nieuwe school in Noord-Brabant.   

Naar het overzicht