schoolkamp

De leerlingen van groep 6, 7 en 8 zijn op schoolkamp geweest. 

Voor foto's klikt u op deze link: https://myalbum.com/album/bhdzgooMqkoX

Groep 6 heeft er een verslag van gemaakt. 

maandag: We gingen weg van school met de fiets. Je fietste twee aan twee naar Markelo. Dat is 26 kilometer fietsen. Onderweg gingen we pauze houden bij Kasteel Warmenlo en mochten we naar de zandsculpturen kijken. Toen we er waren gingen we eerst wat eten daarna gingen we onze bedden opmaken daarna gingen we zwemmen in de zwemvijver daar was een opblaasbare trampoline op het water. Er was ook een trekbaar vlot. In de buurt was een speelveldje.We hebben BBQ gehad. 

Dinsdag: We moesten om 7 uur opstaan. De jongens van groep zeven hadden corve, ze moesten de tafel dekken en afruimen. En toen gingen we eten. En we moesten een lunchpakketje maken. Daarna gingen we naar het zwembad met de fiets. Na het zwemmen gingen we eten Daarna fietsten we terug,toen we terug waren gingen we een bootje maken. Toen kwam juf Climie. Daarna mochten we zwemmen in de zwemvijver, En we hadden Bingo-avond met gastvrouw Gerda. (Juf Rianne was er eventjes niet) 

woensdag: Groep 8 had corvee. We gingen ontbijten en we maakten een lunchpakketje. Daarna gingen we inpakken en toen gingen we naar Borculo en toen gingen we waterpolo doen met bootjes. Om half 2 gingen we naar naar school en naar huis.

Naar het overzicht