Sinterklaas op De Voshaar

Sinterklaas op de Voshaar

Klik op de link voor de foto's. https://myalbum.com/album/TZAEUEjXLqqc 

Sinterklaas in groep 6/7/8          

Iedereen heeft zijn best gedaan met de surprises. Alles was mooi en iedereen was er blij mee en dat is fijn. Na de surprises kwamen Sinterklaas en zijn pieten nog even binnen. Daarvan kregen we nog wat pepernoten en chocoladeletters. We hebben nog veel leuks gedaan. We hebben een film gekeken, spelletjes gedaan en nog spelen met je speelgoed dat je had gekregen. Juf Emy kwam ook nog even met Saar. Het was een leuke dag en we hebben veel lol gehad.

Juul en Bram

 

Sinterklaas in groep 4/5/6

Het sinterklaasfeest 

Vrijdag 10 december kwam Sinterklaas op school en de pieten waren er ook bij. We moesten ook een lied zingen, maar ik zat in de quarantaine. 

 
Lauren 

 

Sinterklaas 

Ik was thuis. Ik was in quarantaine. Ik zag sinterklaas op mijn ipad.  Ik heb een 3 in 1 vliegtuig gekregen.  

Tom 

 

 

Sinterklaas kwam op school.  Wij ging naar Sinterklaas toe in extra lokaal.  Daar ging we het cadeautjes geven aan Sinterklaas. En de taalschakelklas, die had ook een cadeau. Voor sinterklaas doet groep 4 en groep 5 een dansje. En de andere kinderen waren in quarantaine.  En de pieten natuurlijk, die waren er ook. 

Jack 

  
Het sinterklaasfeest 

Op 3 december was Sinterklaas op school. Het was leuk en we hebben monopoly gespeeld. Maar we waren maar met z'n drieën Jack Pippa en ik zelf, want de andere zaten in quarantaine. Toen gingen we naar het speellokaal, want Sinterklaas en zijn pieten waren daar. We kregen allemaal een cadeau van Sinterklaas. Ik wil misschien later kapper worden, dus ik heb een pop, die je kan kammen. En je kan er ook paars en blauw haar in doen.   

van Noa 

 
 

 
 

Naar het overzicht